Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
3 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Tomatpesto
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk råvarene som følger med oppskriften til å sette sammen din pizza. Har du andre oster, grønnsaker eller kjøttpålegg til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på pizzaene!
Sett stekeovnen på 250 grader.
Kutt tomaten og paprikaen i tynne skiver. Skyll ruccolaen i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir. Skjær den ferske mozzarellaen i terninger.
Del tomaten i tynne skiver. Skyll og tørk ruccola. Kutt den ferske mozzarellaen i terninger.
Fordel pestoen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Legg på tomatskivene og den ferske mozzarellaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og litt olivenolje, salt og pepper.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med skinken, pepperonien og paprikaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
Vel bekomme!