Grillet kyllinglår med bakte jordskokker, quinoa og paprikasaus
Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Grillede kyllinglår
850 g
Jordskokk
250 g
Gulrøtter
500 g
Quinoa
400 g
Paprikasaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre quinoaen med deres favorittkrydder!
Sett stekeovnen på 230 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om dere har.
Finn frem alle ingrediensene og basisvarene, to stekebrett med bakepapir, en grønnsaksskreller, en kniv, en liten kjele og en stekepanne.
Skyll og skrubb jordskokkene under kaldt vann. Skrell gulrøttene. Kutt jordskokkene og gulrøttene i grove biter. Fordel grønnsakene utover det andre stekebrettet med bakepapir og ha over litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 25-30 minutter, eller til jordskokkene er gjennomstekte.
Fordel kyllinglårene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje. Stek kyllinglårene i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Ha paprikasausen i kjelen, og varm den opp til den koker mens du rører. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek quinoaen i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomvarm. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!