Gratinerte burritos med kyllingfilet, guacamole og lettrømme

Gratinerte burritos med kyllingfilet, guacamole og lettrømme

Ny oppskrift
Under 40 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
600 g
Hønsebuljong
1 pakke
Paprikakrydder
1 pakke
Hakkede tomater
400 ml
Fullkornstortillaer
8 stk
(Hvete)
Mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Guacamole
1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland paprikaen og løken sammen med salaten!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og finhakk løken. Kutt paprikaen i strimler. 
Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, eller til den har fått litt farge. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i 2–3 minutter. Ha i paprikakrydderet, hønsebuljongen og de hakkede tomatene, og kok opp. La det småkoke i ca. 3 minutter, til tomatsausen har kokt litt inn. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Fordel kyllingfylleten i tortillaene, rull dem sammen og legg dem i en ildfast form. Strø over mozzarellaen og stek burritosene i ovnen i 10–15 minutter, eller til osten er gyllen.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Kutt tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål. 
Server guacamolen og lettrømmen til retten. 
Vel bekomme!