Gratinerte burritos med kyllingfilet, guacamole og lettrømme
Ny oppskrift
Under 40 min
12 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
600 g
Hønsebuljong
1 pakke
Paprikakrydder
1 pakke
Hakkede tomater
400 ml
Fullkornstortillaer
8 stk
Mozzarella
100 g
Guacamole
1 pakke
Lettrømme
150 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland paprikaen og løken sammen med salaten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og finhakk løken. Kutt paprikaen i strimler.
Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, eller til den har fått litt farge. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i 2–3 minutter. Ha i paprikakrydderet, hønsebuljongen og de hakkede tomatene, og kok opp. La det småkoke i ca. 3 minutter, til tomatsausen har kokt litt inn. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Fordel kyllingfylleten i tortillaene, rull dem sammen og legg dem i en ildfast form. Strø over mozzarellaen og stek burritosene i ovnen i 10–15 minutter, eller til osten er gyllen.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Kutt tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål.
Server guacamolen og lettrømmen til retten.
Vel bekomme!