Tempurapanert sei med frisk agurk- og eplesalat, søtpotetfries og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Søtpoteter
4 stk
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Eple
1 stk
Lime
1 stk
Tempurasei
550 g
Curry- og mangodressing
2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek fisken med et knust hvitløksfedd for ekstra smak!
Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftfunksjonen om du har.
Skrell og kutt søtpotetene i staver. Fordel søtpotetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20–25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte. Bruk to stekebrett om nødvendig.
Kutt agurken og reddikene i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin eller en ostehøvel om du har. Kutt eplet i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og smak til med 1 ts sukker og litt saft fra limen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!