Tempurapanert sei med frisk agurk- og eplesalat, søtpotetfries og curry- og mangodressing

Tempurapanert sei med frisk agurk- og eplesalat, søtpotetfries og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Søtpoteter
4 stk
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Eple
1 stk
Lime
1 stk
Tempurasei
550 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Curry- og mangodressing
2 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek fisken med et knust hvitløksfedd for ekstra smak!

Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftfunksjonen om du har.
Skrell og kutt søtpotetene i staver. Fordel søtpotetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20–25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte. Bruk to stekebrett om nødvendig.
Kutt agurken og reddikene i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin eller en ostehøvel om du har. Kutt eplet i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og smak til med 1 ts sukker og litt saft fra limen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!