Hjemmelagde svineschnitzler med ovnsbakte poteter, erter og remulade

Hjemmelagde svineschnitzler med ovnsbakte poteter, erter og remulade

Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • egg
  • laktosefritt smør
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Svineskiver
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Glutenfri panering
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Remulade
1 pakke
(Egg)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan enkelt lage din egen panering ved å kjøre tørt brød og cornflakes til smuler i en blender!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
 Kutt potetene i båter. Skrell og press hvitløken. Fordel potetbåtene og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 25–30 minutter, eller til de er gjennomstekte. 
Tørk lett av kjøttet med et rent kjøkkenhåndkle eller litt kjøkkenpapir, og legg det på en skjærefjøl eller i en brødpose. Bank kjøttet med undersiden av en liten ren kjele, til kjøttet er ca. 1 cm tykt. Krydre kjøttet med salt og pepper. Visp sammen 1 egg med en gaffel i en skål, og ha egget over på en tallerken. Ha maisstivelsen på en annen tallerken, og ha paneringen på en tredje tallerken. Vend svineskivene først i maisstivelsen, så i egget og til slutt i paneringen. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og laktosefritt smør. Stek schnitzlene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Sett 1 liter vann på kok. Skrell og kutt gulrøttene i staver, og kok dem i vannet i ca. 4 minutter. Ha ertene i vannet det siste minuttet av koketiden. 
Server retten med remuladen.
Tips! Server schnitzlene med den klassiske danske garnityren "dreng" neste gang! "Dreng" består av en sitronskive, små sildefileter, kapers og pepperrot på toppen av schnitzelen.
Vel bekomme!