Panert sei i tortilla med rødkålsalat, agurk, lettsyltet rødløk og ajvarsaus

Panert sei i tortilla med rødkålsalat, agurk, lettsyltet rødløk og ajvarsaus

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • salt
  • sukker
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Rødkål
300 g
Lime
1 stk
Hvetetortillaer
8 stk
(Hvete)
Ajvarsaus
125 g
(Egg, Sennep, Laktose)
Agurk
1 stk
Tempurasei
550 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du sesamolje og fish sauce stående? Ha en teskje av hver i rødkålsalaten!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har. Ha løken i en skål, og press over saften fra hele limen. Ha i litt salt, rør godt om, og la løken stå å trekke frem til servering.
Kutt rødkålen i tynne strimler, eller riv den på et rivjern. Press over saften fra hele limen og tilsett 1 ts sukker. 
Ha fisken i en ildfast form, og stek den i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er den er gjennomvarm.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt agurken i terninger, og ha den i en skål for servering.
Server ajvarsausen til retten.
Vel bekomme!