Panert sei i tortilla med rødkålsalat, agurk, lettsyltet rødløk og ajvarsaus
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- salt
- sukker
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Rødkål
300 g
Lime
1 stk
Hvetetortillaer
8 stk
Ajvarsaus
125 g
Agurk
1 stk
Tempurasei
550 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du sesamolje og fish sauce stående? Ha en teskje av hver i rødkålsalaten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har. Ha løken i en skål, og press over saften fra hele limen. Ha i litt salt, rør godt om, og la løken stå å trekke frem til servering.
Kutt rødkålen i tynne strimler, eller riv den på et rivjern. Press over saften fra hele limen og tilsett 1 ts sukker.
Ha fisken i en ildfast form, og stek den i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er den er gjennomvarm.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt agurken i terninger, og ha den i en skål for servering.
Server ajvarsausen til retten.
Vel bekomme!