Krydrede lammeboller med syltet rødløk, urtecouscous, tomatsalat og hvitløksdressing

Krydrede lammeboller med syltet rødløk, urtecouscous, tomatsalat og hvitløksdressing

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • olje
  • salt
  • sukker
Rødløk
1 stk
Couscous med urter
125 g
(Hvete)
Kebabkjøttdeig
350 g
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitron
1/2 stk
Gul løk
1/2 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn en god oljebasert vinaigrette i tomatsalaten.

 Skrell rødløken og kutt den i tynne skiver. Sett en kjele med 2 ss eddik, ½ dl sukker og 1 dl vann på kok. Ta kjelen av varmen når det koker, og vend inn løken. La løken trekke i sukkereddiken, under lokk, frem til servering. 
Tilbered couscousen som anvist på pakken. 
Fukt hendene og form kjøttdeigen til små kjøttboller. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kjøttbollene i 4-5 minutter, eller til de er gjennomstekte. 
 Skrell den gule løken og kutt den i skiver. Kutt tomaten i båter. Bland løken, tomaten og ruccolaen sammen i en serveringsskål. 
 Skrell hvitløken og finhakk den og korianderen fra urtepakken. Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med hvitløken, korianderen, saften og skallet fra den halve sitronen og litt salt.
Vel bekomme!