Taco med maistortillaer, grønnsaker, guacamole og rømme

Taco med maistortillaer, grønnsaker, guacamole og rømme

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
Rødløk
1 stk
Agurk
½ stk
Norsk eple
1 stk
Kjøttdeig
350 g
Three spice
1 pakke
Maistortillaer
10 stk
Laktosefri lettrømme
150 g
(Melk)
Guacamole
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha deres favorittkrydder og litt lime- eller sitronsaft i rømmen.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Kutt agurken og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Ha grønnsakene i separate serveringsskåler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttetdeigen i ca. 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Ha i tacokrydderet og ca. 1 dl vann. Rør om, og la det småkoke til vannet er kokt inn.
Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Server guacamolen og lettrømmen til retten.
Vel bekomme!