Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
Pizzadeig
2 stk
(Hvete)
Rødløk
½-1 stk
Ruccola
50 g
Seterrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet mozzarella
3 pakke
(Melk, Laktose)
Chorizo
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk råvarene som følger med oppskriften til å sette sammen din pizza. Har du andre oster, grønnsaker eller kjøttpålegg til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på pizzaene!

Pizzadeigen er enklere å håndtere om man lar den få romteperere seg i omtrent 15 minutter før du elter og kjevler. Sett stekeovnen på 250 grader. 
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigene. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på to stekebrett med bakepapir. 
Skrell rødløken og kutt den og paprikaen i skiver. Skyll ruccolaen i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir. 
 Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med pepperonien, skinken og paprikaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Ha halve begeret med seterrømme i en skål, og smak til med tzatzikikrydderet. Topp den ferdigstekte pizzaen med dressingen ved servering.
 Fordel resten av seterrømmen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Topp pizzaen med ruccolaen ved servering. 
Vel bekomme!