Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
Pizzadeig
2 stk
Rødløk
½-1 stk
Ruccola
50 g
Seterrømme
1 pakke
Revet mozzarella
3 pakke
Chorizo
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk råvarene som følger med oppskriften til å sette sammen din pizza. Har du andre oster, grønnsaker eller kjøttpålegg til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på pizzaene!
Pizzadeigen er enklere å håndtere om man lar den få
romteperere seg i omtrent 15 minutter før du elter og kjevler. Sett stekeovnen
på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigene. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på to stekebrett med bakepapir.
Skrell rødløken og kutt den og paprikaen i skiver. Skyll ruccolaen i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med pepperonien, skinken og paprikaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Ha halve begeret med seterrømme i en skål, og smak til med tzatzikikrydderet. Topp den ferdigstekte pizzaen med dressingen ved servering.
Fordel resten av seterrømmen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Topp pizzaen med ruccolaen ved servering.
Vel bekomme!