Taco i pita med grønnsaker, guacamole og curry- mangodressing

Taco i pita med grønnsaker, guacamole og curry- mangodressing

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olje
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Norsk eple
1 stk
Kjøttdeig
500 g
Three spice
1 pakke
Pitabrød
6 stk
(Hvete, Rug)
Curry- og mangodressing
2 pakke
(Egg, Sennep)
Guacamole
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server limebåter til retten!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Kutt paprikaen og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Ha grønnsakene i separate serveringsskåler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 4 minutter, eller til det er gjennomstekt. Ha i tacokrydderet og ca. 1,5 dl vann. Rør om, og la det småkoke til vannet er kokt inn. 
Fukt pitabrødene med litt vann og varm dem i ovnen i 2-3 minutter. 
Server curry- og mangodressingen og guacamolen til retten.
Vel bekomme!