Taco i pita med grønnsaker, guacamole og curry- mangodressing
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Olje
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Norsk eple
1 stk
Kjøttdeig
500 g
Three spice
1 pakke
Pitabrød
6 stk
Curry- og mangodressing
2 pakke
Guacamole
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server limebåter til retten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt paprikaen og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Ha grønnsakene i separate serveringsskåler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 4 minutter, eller til det er gjennomstekt. Ha i tacokrydderet og ca. 1,5 dl vann. Rør om, og la det småkoke til vannet er kokt inn.
Fukt pitabrødene med litt vann og varm dem i ovnen i 2-3 minutter.
Server curry- og mangodressingen og guacamolen til retten.
Vel bekomme!