Fusilli i paprikasaus med spinat, tomat og varmrøkt laks

Fusilli i paprikasaus med spinat, tomat og varmrøkt laks

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fusilli
200 g
(Gluten, Selleri)
Gul løk
1/2 stk
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Spinat
100 g
Sitron
1 stk
Tomat
1 stk
Varmrøkt laks
100 g
(Fisk, Sennep)
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med revet parmesan!

Skrell og finhakk løken. Skyll spinaten i kaldt vann. Kutt tomaten i fire, fjern den våte innmaten, og kutt tomaten i terninger. Grovhakk kruspersillen fra urtepakken. Skjær laksen i små biter. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme, og stek løken i 1-2 minutter, til den er blank. Tilsett ⅔ av crème fraîchen, og kok opp. Ha i spinaten og halvparten av paprikapestoen og la det hele småkoke i 1-2 minutter. Smak til med salt, pepper, resten av paprikapestoen og skallet og saften fra sitronen.
Sil vannet av pastaen og vend den og lakseterningene inn i paprikasausen. Topp retten med tomatterningene og persillen.
Vel bekomme!