Fusilli i paprikasaus med spinat, tomat og varmrøkt laks
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fusilli
200 g
Gul løk
1/2 stk
Crème fraîche
150 g
Paprikapesto
1 glass
Spinat
100 g
Sitron
1 stk
Tomat
1 stk
Varmrøkt laks
100 g
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med revet parmesan!
Skrell og finhakk løken. Skyll spinaten i kaldt vann. Kutt tomaten i fire, fjern den våte innmaten, og kutt tomaten i terninger. Grovhakk kruspersillen fra urtepakken. Skjær laksen i små biter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme, og stek løken i 1-2 minutter, til den er blank. Tilsett ⅔ av crème fraîchen, og kok opp. Ha i spinaten og halvparten av paprikapestoen og la det hele småkoke i 1-2 minutter. Smak til med salt, pepper, resten av paprikapestoen og skallet og saften fra sitronen.
Sil vannet av pastaen og vend den og lakseterningene inn i paprikasausen. Topp retten med tomatterningene og persillen.
Vel bekomme!