Ovnsbakt laks i hvitvinssaus med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli

Ovnsbakt laks i hvitvinssaus med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Poteter
400 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Hvitvinssaus
1 pakke
(Fisk, Laktose)
Bladpersille
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp fisken med litt sitronsaft ved servering.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok potetene i lettsaltet vann i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Legg fiskestykkene i en smurt ildfast form, og krydre med salt og pepper. Hell hvitvinssausen over fisken, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver på skrå. Del ønsket mengde av brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kok gulrøttene i ca. 5 minutter, og kok brokkolien sammen med gulrøttene de siste 3 minuttene av koketiden. 
Grovhakk persillen. Topp retten med persillen ved servering.
Vel bekomme!