Grove fiskekarbonader med bakte småpoteter, agurksalat og sweet chili- og epledressing

Grove fiskekarbonader med bakte småpoteter, agurksalat og sweet chili- og epledressing

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Lofotburgere med torsk og sei
500 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Lofotburgere med torsk og sei
250 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Småpoteter
600 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Eple
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sweet chili-saus
85 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server fiskekarbonadene på grove brødskiver.

Sett stekeovnen på 225 grader.
Ha småpotetene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i i 15–20 minutter, til de er gjennomstekte. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekarbonadene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. 
Skjær agurken og reddikene i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland reddikene og agurken sammen i en skål, og vend inn 1 ts sukker, 2 ss eddik og litt salt og pepper.
Kutt eplet i små terninger. Bland eplet sammen med lettrømmen og sweet chili-sausen i en serveringsksål. Smak til med salt og pepper.
Fun fact! Eple har et høyt kostfiberinnhold som er gunstig for fordøyelsen. Det har mest vitamin C rett under skallet, så det er aller sunnest å spise det med skallet på.
Vel bekomme!