Kremet pasta med strimlet svinekjøtt og stekte grønnsaker

Kremet pasta med strimlet svinekjøtt og stekte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pasta fusilli
400 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Squash
1 stk
Svinestrimler
350 g
Seterrømme
300 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Spinat
100 g
Erter
125 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med pinjekjerner.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell løken. Kutt løken, paprikaen og squashen i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinestrimlene i 2–3 minutter, og krydre dem med litt salt og pepper. Legg kjøttet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek løken, paprikaen og squashen i to omganger til de får litt stekeskorpe. Tilsett seterrømmen, hønsebuljongen og 1 dl vann og kok opp. Ha kjøttet og ertene i pannen, og la det hele småkoke i 2–3 minutter. Vend inn spinaten rett før servering og smak eventuelt til med litt mer salt og pepper.
Vel bekomme!