Kremet pasta med strimlet svinekjøtt og stekte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta fusilli
400 g
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Squash
1 stk
Svinestrimler
350 g
Seterrømme
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Spinat
100 g
Erter
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med pinjekjerner.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell løken. Kutt løken, paprikaen og squashen i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinestrimlene i 2–3 minutter, og krydre dem med litt salt og pepper. Legg kjøttet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek løken, paprikaen og squashen i to omganger til de får litt stekeskorpe. Tilsett seterrømmen, hønsebuljongen og 1 dl vann og kok opp. Ha kjøttet og ertene i pannen, og la det hele småkoke i 2–3 minutter. Vend inn spinaten rett før servering og smak eventuelt til med litt mer salt og pepper.
Vel bekomme!