Kyllingvinger med curry- og mangodressing og couscoussalat med eple, koriander og vårløk

Kyllingvinger med curry- og mangodressing og couscoussalat med eple, koriander og vårløk

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
800 g
Couscous
250 g
(Hvete)
Hønsebuljong
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Tomater
2 stk
Rødt eple
2 stk
Agurk
1 stk
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
2 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt granateplefrø, fetaost eller oliven i couscoussalaten!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet.
Fordel kyllingvingene utover et stekebrett med bakepapir. Stek brettet i ovnen i ca. 15 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomvarme.
Kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk korianderen. Kutt tomatene, eplene og agurken i små terninger. Bland grønnsakene sammen med couscousen i en serveringsskål, og smak til med saft fra halve limen og litt salt, pepper, olivenolje.
Kutt resten av limen i båter. Server couscoussalaten med kyllingvingene, limebåtene og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!