Kyllingvinger med curry- og mangodressing og couscoussalat med eple, koriander og vårløk
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
800 g
Couscous
250 g
Hønsebuljong
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Tomater
2 stk
Rødt eple
2 stk
Agurk
1 stk
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt granateplefrø, fetaost eller oliven i couscoussalaten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet.
Fordel kyllingvingene utover et stekebrett med bakepapir. Stek brettet i ovnen i ca. 15 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomvarme.
Kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk korianderen. Kutt tomatene, eplene og agurken i små terninger. Bland grønnsakene sammen med couscousen i en serveringsskål, og smak til med saft fra halve limen og litt salt, pepper, olivenolje.
Kutt resten av limen i båter. Server couscoussalaten med kyllingvingene, limebåtene og curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!