Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med farfalle-pasta og salat

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med farfalle-pasta og salat

4.09 (90)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Pasta farfalle
200 g
(Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk basilikum.

Sett stekeovnen på 225 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell de moste tomatene i en liten kjele, og tilsett basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen. Kok opp, og smak til med pepper.
Legg kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Kutt enden av salaten og skyll bladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!