Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med farfalle-pasta og salat
4.09 (90)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet mozzarella
100 g
Pasta farfalle
200 g
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med fersk basilikum.
Sett stekeovnen på 225 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell de moste tomatene i en liten kjele, og tilsett basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen. Kok opp, og smak til med pepper.
Legg kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Kutt enden av salaten og skyll bladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!