Meksikanske fiskepinner med fargerik grønnsaksris, guacamole, rømme og lime

Meksikanske fiskepinner med fargerik grønnsaksris, guacamole, rømme og lime

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Basmatiris
250 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rødløk
1 stk
Koriander
1 bunt
Tomater
2 stk
Agurk
1 stk
Lime
1 stk
Meksikanske fiskepinner
640 g
(Fisk, Hvete)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Guacamole
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland guacamolen og rømmen sammen for en mildere smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et smurt stekebrett, og stek fiskepinnene i ovnen i ca. 15 minutter.
Skrell og finhakk rødløken. Finhakk korianderen. Kutt tomatene og agurken i små terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsbolle.
Vend den ferdigkokte risen inn med grønnsakene fra punkt 4. Smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.
Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene, guacamolen og rømmen til retten.
Vel bekomme!