Gyros med krydrede svinestrimler, grønnsaker og rømmedressing

Gyros med krydrede svinestrimler, grønnsaker og rømmedressing

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Svinenakke i skiver
400 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Tomater
2 stk
Agurk
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Fullkornspita
4 stk
(Hvete, Rug)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pitabrødene kan også varmes i brødrister.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skyll grønnsakene, og kutt paprikaen, tomatene og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken, og fordel salaten i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinenakkeskivene i 2-3 minutter på hver side, eller til de har en gyllen stekeskorpe. Legg kjøttet over på en tallerken og la det hvile i 4-5 minutter før du skjærer det i skiver. Ha skivene tilbake i stekepannen, krydre med det tyrkiske krydderet og litt salt og pepper, og stek det videre i 1-2 minutter. 
Varm pitabrødene i ovnen i 3-4 minutter. 
Bland sitruskrydderet inn i lettrømmen.
Vel bekomme!