Crispy kylling med mangosalat, søtpotetstaver og curry- og mangodressing

Crispy kylling med mangosalat, søtpotetstaver og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
1 stk
Rød paprika
1 stk
Mango
1 stk
Koriander
1 bunt
Agurk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp søtpotetene med parmesan ved servering.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte. 
 Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt mangoen i terninger. Kutt cherrytomatene i to og kutt agurken i staver. Grovhakk korianderen. Bland alt sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, saft fra limen, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server retten med curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!