Wokkede biffstrimler i hoisinsaus med eggenudler, chilibakt brokkoli og bønnespirer
3.69 (81)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1/2 stk
Rød chili
1 stk
Storfestrimler
300 g
Gul løk
1 stk
Kjørvel
1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
Eggnudler
200 g
Sesamfrø
1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne i ca. 30 sekunder for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Del brokkolien i buketter, og kutt hver bukett i to på langs. Stilken fra brokkolien skal brukes i en annen rett. Kutt chilien i tynne skiver. Fordel brokkolien og chilien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Stek brettet midt i ovnen i 12-15 minutter.
Skrell løken og kutt den i skiver. Grovhakk kjørvelen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og krydre med salt og pepper. La kjøttet ligge stille og steke i 1–2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Snu kjøttet, og stek det videre i ca. 1 minutt. Tilsett løken og stek videre i ca. 2 minutter, og ha i hoisinsausen og halvparten av kjørvelen det siste minuttet av steketiden.
Sil vannet av nudlene. Vend nudlene inn i woken, og topp med brokkolien, sesamfrøene, bønnespirene og resten av kjørvelen.
Vel bekomme!