Krydrede kyllinglår med fargerike grønnsaker, maiskolber, småpoteter og ajvarsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Maiskolber
1 pakke
Småpoteter
300 g
Kyllinglårklubber sousvide
600 g
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Ajvarsaus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt olivenolje og ditt favorittkrydder med potetene ved servering.
Sett stekeovnen på 230 grader.
Kutt maiskolbene i to. Fordel småpotetene utover halvparten av et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Legg maiskolbene på den andre halvdelen av brettet. Stek maiskolbene og småpotetene i ovnen 15-20 minutter. Legg kyllinglårene på brettet de siste 10–12 minuttene av steketiden.
Kutt squashen og paprikaen i grove biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek squashen og paprikaen i 4–5 minutter, og krydre med salt og pepper.
Server ajvarsausen til retten.
Vel bekomme!