Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris, mangochutney og raita
4.08 (108)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Basmatiris
125 g
Blomkålbuketter
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Tikka masala-paste
1 glass
Crème fraîche
1 pakke
Spinat
50 g
Koriander og kruspersille
½ pakke
Mangochutney
1 glass
Raita
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg frem med tikka masala-pasten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek blomkålen sammen med kyllingen de siste 3 minuttene, og krydre det hele med litt salt. Vend inn ønsket mengde tikka masala-paste, crème fraichen og 1 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten, og la det småkoke under lokk i ca. 5 minutter.
Grovhakk korianderen fra urtepakken. Server retten med korianderen, mangochutneyen og raitaen.
Vel bekomme!