Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris, mangochutney og raita

Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris, mangochutney og raita

4.08 (108)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Basmatiris
125 g
Blomkålbuketter
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Tikka masala-paste
1 glass
(Cashewnøtter)
Crème fraîche
1 pakke
(Laktose)
Spinat
50 g
Koriander og kruspersille
½ pakke
Mangochutney
1 glass
Raita
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg frem med tikka masala-pasten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek blomkålen sammen med kyllingen de siste 3 minuttene, og krydre det hele med litt salt. Vend inn ønsket mengde tikka masala-paste, crème fraichen og 1 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten, og la det småkoke under lokk i ca. 5 minutter. 
Grovhakk korianderen fra urtepakken. Server retten med korianderen, mangochutneyen og raitaen.
Vel bekomme!