Grønnsakssuppe med svineknoke, kruspersille og glutenfri ciabatta

Grønnsakssuppe med svineknoke, kruspersille og glutenfri ciabatta

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kålrot
300 g
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
400 g
Purreløk
1 stk
Svineknoke
1 stk
Oksebuljong
1 pakke
Kruspersille
½ pakke
Glutenfri ciabatta
1 pakke
(Soya)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt godt smør til ciabattaene!

Sett stekeovnen på 220 grader.

Skrell og kutt kålroten, bakepoteten og gulrøttene i terninger på ca. 2 x 2 cm. Skyll purreløken, og kutt den i strimler.
Varm ciabattaene i ovnen 5-7 minutter, eller til de er ferdigstekte. 
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 2-3 minutter. 
Ta kjøttet ut av posen, og hell kraften over i kjelen med grønnsakene. Tilsett ca. 7,5 dl liter vann og oksebuljongen i kjelen, og kok opp. 
Skjær kjøttet av benet, og skjær det i mindre biter. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele småkoke i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Finhakk kruspersillen, og vend den inn i suppen før servering.
Vel bekomme!