Pizza med Grana Padano, skinke og mais, servert med frisk salat

Pizza med Grana Padano, skinke og mais, servert med frisk salat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • salt
Gul løk
1 stk
Glutenfri pizzabunnmiks
1 pakke
Pizzasaus
400 ml
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Kokt skinke i strimler
200 g
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Laktosefri crème fraîche
150 boks
(Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre pizzaen med ditt favorittkrydder!

Sett stekeovnen på 225 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken i 2-3 minutter, eller til den er blank. 
Skyll og grovhakk hjertesalaten. Kutt pæren i terninger. Bland salaten og pæreterningene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
Tilbered pizzabunnmiksen som anvist på pakken, og bland inn 1 ts salt. Det er ikke nødvendig å bruke kjøkkenmaskin.
Legg et ark bakepapir på en langpanne. Bruk hendene eller en kjevle, slik at du får en ca. ½ cm tykk pizzabunn på bakepapiret. Smør et lag pizzasaus utover pizzabunnen. Strø over løken og riv Grana Padano-osten over pizzaen med et rivjern. Hell vannet av maisen, og topp pizzaen med skinkestrimlene og maisen. Stek pizzaen i ovnen i 18-20 minutter.
Server den laktosefrie crème fraîchen til pizzaen.
Vel bekomme!