Fiskekaker med kokte grønnsaker, krydrede poteter og kremet fiskesaus
Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Poteter
700 g
Potetkrydder
1 pakke
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Grove fiskekaker
720 g
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
3 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du koker grønnsakene i mye vann kan opptil 50 % av vitaminene og næringsstoffene forsvinne rett i sluken. Kok grønnsakene under lokk i lite vann, slik at det nesten ikke er væske igjen i kjelen når grønnsakene er ferdigkokt.
Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. La den stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kok gulrøttene i vannet med potetene i de siste 4 minuttene av koketiden og ha i brokkolibukettene i de siste 2-3 minuttene.
Hell vannet av potetene og grønnsakene. Ha grønnsakene i en serveringsskål. Vend ca. 2 ss olivenolje og potetkrydderet inn med potetene.
Vel bekomme!