Fiskekaker med kokte grønnsaker, krydrede poteter og kremet fiskesaus

Fiskekaker med kokte grønnsaker, krydrede poteter og kremet fiskesaus

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Poteter
700 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Grove fiskekaker
720 g
(Fisk, Melk)
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
3 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du koker grønnsakene i mye vann kan opptil 50 % av vitaminene og næringsstoffene forsvinne rett i sluken. Kok grønnsakene under lokk i lite vann, slik at det nesten ikke er væske igjen i kjelen når grønnsakene er ferdigkokt.

Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. La den stå på lav varme frem til servering. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. 
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kok gulrøttene i vannet med potetene i de siste 4 minuttene av koketiden og ha i brokkolibukettene i de siste 2-3 minuttene.  
Hell vannet av potetene og grønnsakene. Ha grønnsakene i en serveringsskål. Vend ca. 2 ss olivenolje og potetkrydderet inn med potetene.
Vel bekomme!