Kyllingwok med brokkoli, paprika og rødløk servert med eggenudler i hoisinsaus

Kyllingwok med brokkoli, paprika og rødløk servert med eggenudler i hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Skivet kyllingfilet
250 g
Brokkoli
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Eggnudler
1 pakke
(Egg, Hvete)
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med grovknuste cashew- eller peanøtter!

Kutt brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Rens paprikaen og skrell rødløken. Kutt paprikaen og rødløken i tynne skiver. Kutt limen i båter. 
Skrell og finhakk hvitløken. Bland hvitløken sammen med kyllingen i en bolle. Ha på salt og pepper. Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne til høy varme, og stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Legg kyllingen over på en tallerken. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
Ha litt ny olje i steke- eller wokpannen og varm den opp igjen til middels høy varme. Stek paprikaen, brokkolien og løken i 4–5 minutter. Vend inn kyllingen mot slutten av steketiden.  
Sil vannet av nudlene, ha dem tilbake i kjelen og vend inn hoisinsausen.
Server limebåtene til retten. 
Fun fact! Kinesisk hvitløk, også kalt solohvitløk, hodehvitløk eller enkløftet hvitløk, er en type hvitløk som kommer fra Yunnan-provinsen i Kina. Den brukes på samme måte og smaker stort sett det samme som vanlig hvitløk.
Vel bekomme!