Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris og mangochutney

Tikka masala med kylling, spinat og blomkål servert med basmatiris og mangochutney

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter

Basisvarer:
  • Olje
Basmatiris
250 g
Blomkål
1 stk
Skivet kyllingfilet
600 g
Tikka masala-paste
2 glass
(Cashewnøtter)
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Spinat
100 g
Gul løk
1 stk
Koriander og kruspersille
½ pakke
Mangochutney
2 glass
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan bli sterk for sarte ganer, så smak deg frem med tikka masala-pasten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og finhakk løken. Del blomkålen i små buketter, og kutt stilken i skiver. Varm opp en dyp stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Stek løken og blomkålen sammen med kyllingen de siste 3 minuttene. Vend inn crème fraîchen, ønsket mengde tikka masala-paste og 2 dl vann. Gi det hele et oppkok, ha i spinaten og la det småkoke under lokk i ca. 5 minutter. 
Grovhakk korianderen fra urtepakken. Server retten med korianderen og mangochutneyen.
Vel bekomme!