Kyllingsalat med pasta, bacon, paprika, fetaost og steinsoppesto
4.2 (71)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Bacon
150 g
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Fullkornspenne
200 g
Steinsoppesto
1 glass
Fetaost
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av grønnsaker, frukt, ost eller annet i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skjær baconet og kyllingen i biter. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i ca. 3 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skrell rødløken, og kutt den og paprikaen i terninger. Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt bladene i biter. Bland rødløken, paprikaen og hjertesalaten sammen i en stor skål.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, skyll pastaen i kaldt vann, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn halvparten av steinsoppestoen, og smak til med mer hvis du ønsker det.
Bland pastaen, kyllingen og baconet sammen med grønnsakene fra punkt 3. Smak til med salt og pepper og topp med fetaosten.
Vel bekomme!