Kremet pasta med stekt kyllingfilet, grønne erter og finrevet brokkoli

Kremet pasta med stekt kyllingfilet, grønne erter og finrevet brokkoli

3.49 (71)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Skivet kyllingfilet
450 g
Grønne erter
250 g
Finrevet brokkoli
200 g
Carbonarasaus
1 pakke
(Laktose)
Fullkornspenne
400 g
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt nyrevet parmesanost!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av pastaen når den er ferdigkokt, men spar på ca. 1 dl av pastavannet.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 5–6 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre kyllingen med salt og pepper og legg den til side på et fat.
Ha litt ny olje i stekepannen fra forrige punkt om nødvendig, og ha carbonarasausen og ertene i pannen. Gi det hele et raskt oppkok. Bland sausen sammen med den ferdigkokte pastaen, og vend inn den finrevne brokkolien. Spe på med pastavannet hvis sausen er for tykk.
Topp den kremede pastaen med den stekte kyllingen.
Vel bekomme!