Byggkornsalat med bakt sellerirot, chevre, syltet rødløk og grønnkålpesto

Byggkornsalat med bakt sellerirot, chevre, syltet rødløk og grønnkålpesto

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hasselnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Byggkorn
125 g
(Bygg)
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Chevre
120 g
(Melk, Laktose)
Pære
1 stk
Syltet rødløk
1 pakke
Dill
1 pakke
Grønnkål
100 g
Hasselnøtter
80 g
(Hasselnøtter)
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til pestoen med litt hvitløk!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered byggkornene som anvist på pakken.
Skrell selleriroten og kutt den opp i store terninger. Fordel terningene utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn med olje, salt og pepper. Stek i 15- 20 minutter til selleriroten har fått litt farge og har myknet. 
 Rist hasselnøttene i en tør stekepanne på medium høy varme. Kjør hasselnøttene sammen med grønnkålen, 1 dl olivenolje og en halv sitron med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. 
Vask pæren og kutt opp i skiver. Bland sammen salaten med byggkorn, spinat, syltet rødløk, smuldret chèvre, hakket dill og selleriroten. Topp med pære og grønnkål pesto.
Vel bekomme!