Crispy kylling med chilicoleslaw, teriyakisaus og lime- og korianderris

Crispy kylling med chilicoleslaw, teriyakisaus og lime- og korianderris

4.01 (103)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Crispy kylling
300 g
Chilimajones
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Strimlet kålsalat
120 g
Gulrot
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Vårløk
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server korianderen ved siden av i stedet for å vende den inn i risen hvis noen i familien ikke liker koriander.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
 Grovriv gulroten på et rivjern. Ha den strimlede kålsalaten og gulroten i en bolle og vend inn chilimajonesen. Smak til med salt, pepper og litt saft fra limen. Kutt vårløken i skiver, og vend den inn i coleslawen eller ha den i en separat skål for servering.
 Finhakk korianderen. Vend korianderen inn med den ferdigkokte risen og smak til med saft fra halve limen.
Server den crispy kyllingen med chilicoleslawen, lime- og korianderrisen og teriyakisausen. 
Fun fact! Ordet "coleslaw" er sannsynligvis en anglifisering av det nederlandske ordet "koolsla", som betyr kålsalat. Den coleslaw-varianten vi spiser i dag oppsto sannsynligvis på midten av 1700-tallet.
Vel bekomme!