Teriyakiglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris
4.21 (72)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili og koriander i mangosalaten for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær indrefileten i to på langs, og deretter i to på tvers, slik at du får fire omtrent like store stykker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek indrefiletstykkene i ca. 1 minutt på hver side. Ha deretter kjøttet over i en ildfast form, ha over teriyakisausen, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Kutt bladene av hjertesalaten, og skyll salaten og agurken i kaldt vann. Skrell mangoen og kutt den i terninger. Kutt agurken i terninger og salaten i grove biter. Bland mangoen, agurken og hjertesalaten sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og saft fra limen.
Vel bekomme!