Teriyakiglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris

Teriyakiglasert indrefilet av svin med mangosalat og ris

4.21 (72)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
(Soya, Hvete)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili og koriander i mangosalaten for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær indrefileten i to på langs, og deretter i to på tvers, slik at du får fire omtrent like store stykker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek indrefiletstykkene i ca. 1 minutt på hver side. Ha deretter kjøttet over i en ildfast form, ha over teriyakisausen, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
 Kutt bladene av hjertesalaten, og skyll salaten og agurken i kaldt vann. Skrell mangoen og kutt den i terninger. Kutt agurken i terninger og salaten i grove biter. Bland mangoen, agurken og hjertesalaten sammen i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og saft fra limen.
Vel bekomme!