Laks med agurksalat, potet, sitron og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvinseddik
- olje
- pepper
- salt
- smør
- sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Laksefilet
325 g
Rømmekolle
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fordel laksen i en smurt ildfast form, krydre den med salt og pepper, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter på 200 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt agurken og reddikene i tynne skiver. Bland reddikene og agurken sammen i en skål, og vend inn 1 ts sukker, 2 ss eddik og litt salt og pepper.
Bland rømmekollen og tzatzikikrydderet sammen i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper underveis i stekingen.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!