Laks med agurksalat, potet, sitron og urtedressing

Laks med agurksalat, potet, sitron og urtedressing

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-/hvitvinseddik
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fordel laksen i en smurt ildfast form, krydre den med salt og pepper, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter på 200 grader.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Kutt agurken og reddikene i tynne skiver. Bland reddikene og agurken sammen i en skål, og vend inn 1 ts sukker, 2 ss eddik og litt salt og pepper.
 Bland rømmekollen og tzatzikikrydderet sammen i en serveringsskål. 
Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper underveis i stekingen. 
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten. 
Vel bekomme!