Makaroni og brokkoli i ostesaus med skinke og løk
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Makaroni
400 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Kokt skinke i strimler
300 g
Bechamelsaus
500 g
Bechamelsaus
300 g
Potetkrydder
2 pakke
Gran Biraghi
2 pakke
Tobladssalat
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend ostesausen inn med pastaen og brokkolien, og ha det hele i en ildfast form. Topp formen med revet ost, og stek den i ovnen på 180 grader i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkolien i punkt 2.
Del brokkolien i mindre buketter. Ha brokkolien i kjelen med pastaen når det gjenstår ca. 5 minutter av pastaens koketid. Vend inn litt smør når brokkolien og pastaen er ferdigkokt.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken i et par minutter, til den er blank. Ha i skinken, og stek videre til skinken er gyllen. Tilsett bechamelsausen og gi det hele et raskt oppkok. Rør inn potetkrydderet og Gran Biraghi-osten, og smak til med salt og pepper.
Vend skinkesausen inn med pastaen og brokkolien. Server med tobladsalat ved siden av.
Vel bekomme!