Gratinerte kjøttboller med tomatsaus, grønnsaker og villrisblanding

Gratinerte kjøttboller med tomatsaus, grønnsaker og villrisblanding

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Pizzasaus
1 pakke
Oregano
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Villrisblanding
125 g
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pasta til overs? Lag en deilig pastasalat til lunsj i morgen!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Sett stekeovnen på 220 grader. Sett en kjele med ca. 1 liter lettsaltet vann på kok til brokkoli.
 Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn pizzasausen og basilikum- og oreganokrydderet. Topp med mozzarellaen, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Ta av bladene på brokkolien, kutt av den ytterste delen av stilken. Skjær av brokkolibuketter, kutt stilken i biter og kok brokkolien i vannet fra punkt 1 i 3–4 minutter.
Vel bekomme!