Indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter, spinat og gulrøtter servert med bagetter og koriander

Indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter, spinat og gulrøtter servert med bagetter og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Spinat
200 g
Kikerter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp suppen med chiliskiver for en mer spicy vri!

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Hell suppen over i en kjele, og varm den opp på middels varme.
Skrell gulrøttene og riv dem på et rivjern. Skyll spinaten og kikertene i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kikertene i 2-3 minutter. Tilsett gulrøttene og spinaten og stek videre i 1-2 minutter. Krydre med paprikakrydderet og litt salt. 
Stek brødene som anvist på pakken.
Finhakk ønsket mengde av korianderen. Topp suppen med kikertene, spinaten, gulrøttene og korianderen, og server bagettene ved siden av.
Vel bekomme!