Ovnsbakt urtepanert flyndre med smørdampede grønnsaker servert med curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
- smør
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Delikatessepoteter
300 g
Rosenkål
200 g
Brokkoli
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i båter, vend dem i litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, oog stek den i 8-10 minutter, eller til fisken er gylden.
Kok opp 1 dl vann med 2 spiseskjeer smør og litt salt i en kjele. Del brokkolien i mindre buketter. Rens rosenkål. Damp grønnsakene under lokk i 4-5 minutter.
Server retten med curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!