Ovnsbakt urtepanert flyndre med smørdampede grønnsaker servert med curry- og mangodressing

Ovnsbakt urtepanert flyndre med smørdampede grønnsaker servert med curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
  • smør
Urtepanert flyndrefilet
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Delikatessepoteter
300 g
Rosenkål
200 g
Brokkoli
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i båter, vend dem i litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, oog stek den i 8-10 minutter, eller til fisken er gylden.
 Kok opp 1 dl vann med 2 spiseskjeer smør og litt salt i en kjele. Del brokkolien i mindre buketter. Rens rosenkål. Damp grønnsakene under lokk i 4-5 minutter.
Server retten med curry- og mangodressingen. 
Vel bekomme!