Ravioli fylt med fire oster servert med kremet sopp og pepperoni
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
Pepperoni
200 g
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili eller chiliflakes sammen med grønnsakene og pepperonien for ekstra sterk smak.
Skrell løken. Kutt paprikaen og løken i tynne skiver. Finhakk gressløken.
Tilbered ravioliene som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek pepperonien i ca. 3 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Ha i løken, paprikaen og minisjampinjongene, og stek videre i 2–3 minutter.
Ha pepperoni- og grønnsaksblandingen i en stor serveringsskål, og vend inn crème fraîche, pasta og gressløk. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!