Ravioli fylt med fire oster servert med kremet sopp og pepperoni

Ravioli fylt med fire oster servert med kremet sopp og pepperoni

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Pepperoni
200 g
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
(Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili eller chiliflakes sammen med grønnsakene og pepperonien for ekstra sterk smak.

Skrell løken. Kutt paprikaen og løken i tynne skiver. Finhakk gressløken.
Tilbered ravioliene som anvist på pakken. 
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek pepperonien i ca. 3 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Ha i løken, paprikaen og minisjampinjongene, og stek videre i 2–3 minutter. 
Ha pepperoni- og grønnsaksblandingen i en stor serveringsskål, og vend inn crème fraîche, pasta og gressløk. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!