Grønnsakssuppe med kjøttpølse, byggkorn og steinovnsbakte brød
Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
3 stk
Sellerirot
300 g
Kålrot
300 g
Byggkorn
125 g
Gul løk
1 stk
Magre kjøttpølser
400 g
Hønsebuljong
1 pakke
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Rustikke multibrød
4 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du fersk timian liggende? Ha en kvast i suppen under koking for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt gulrøttene, selleriroten og kålroten i terninger. Skrell og finhakk løken. Skjær pølsene i grove biter.
Varm opp en stor gryte med litt olje til middels høy varme. Stek gulrøttene, selleriroten, kålroten og løken i ca. 5 minutter. Tilsett 1,5 l vann, hønsebuljongen, grønnsaksbuljongen, byggkornene og pølsene og kok opp. La suppen småkoke i 18-20 minutter, til byggkornene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper.
Varm de steinovnsbakte brødene i ovnen i 4-5 minutter. Del dem i to før servering.
Vel bekomme!