Svinekoteletter med ovnsbakte småpoteter, stekt rosenkål og peppersaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Gulrøtter
200 g
Rosenkål
400 g
Svinekoteletter
750 g
Peppersaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek grønnsakene sammen med et knust hvitløksfedd for ekstra mye smak.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 15–20 minutter.
Skrell gulrøttene og kutt dem i grove biter. Kutt endene av rosenkålene og del hver rosenkål i to.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek grønnsakene i 3–4 minutter. Krydre grønnsakene med litt salt og pepper og legg dem til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm opp stekepannen til høy varme. Stek kotelettene i 4–5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp peppersausen i en liten kjele på lav varme. Rør om innimellom så sausen ikke svir seg.
Vel bekomme!