Svinekoteletter med ovnsbakte småpoteter, stekt rosenkål og peppersaus

Svinekoteletter med ovnsbakte småpoteter, stekt rosenkål og peppersaus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
600 g
Gulrøtter
200 g
Rosenkål
400 g
Svinekoteletter
750 g
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek grønnsakene sammen med et knust hvitløksfedd for ekstra mye smak.

Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 15–20 minutter. 
Skrell gulrøttene og kutt dem i grove biter. Kutt endene av rosenkålene og del hver rosenkål i to.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek grønnsakene i 3–4 minutter. Krydre grønnsakene med litt salt og pepper og legg dem til side på en tallerken. 
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm opp stekepannen til høy varme. Stek kotelettene i 4–5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp peppersausen i en liten kjele på lav varme. Rør om innimellom så sausen ikke svir seg.
Vel bekomme!