Barbecueburger av pulled pork, friske grønnsaker og ovnsbakte søtpotetbåter

Barbecueburger av pulled pork, friske grønnsaker og ovnsbakte søtpotetbåter

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Grønt eple
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
½ stk
Grove hamburgerbrød
4 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp søtpotetbåtene med litt revet parmesan ved servering.

Sett stekeovnen på 210 grader.
 Skyll søtpotetene og kutt dem i båter. Fordel søtpotetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetbåtene er gjennomstekte.
 Ha kjøttet (inkludert kraften) i en ildfast form. Stek kjøttet i ovnen i 15-20 minutter. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre før servering, og vend inn barbecuesausen. 
Riv eplet og gulrøttene på et rivjern. Skrell rødløken og kutt den i tynne skiver. Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann og kutt salatbladene i biter. Fordel grønnsakene på et serveringfat.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter. 
Kutt limen i båter. Fyll hamburgerbrødene med grønnsakene og pulled pork-kjøttet, og server limebåtene og søtpotetbåtene ved siden av. 
125 g Burgerbrød: ½ stk Søtpotet: 100 g Frisk salat: Bbq saus: 1 ss Energiinnhold: ca. 410 kcalFor deg som registrerer måltidene i Roede-Appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)  
Vel bekomme!