Tempurafisk med agurk, reddik- og eplesalat, basmatiris og ponzusaus

Tempurafisk med agurk, reddik- og eplesalat, basmatiris og ponzusaus

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • sukker
Tempurafisk
720 g
(Gluten, Fisk, Laktose)
Basmatiris
250 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Lime
1 stk
Røde epler
2 stk
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan også pannestekes i 3-4 minutter på hver side for ekstra sprø stekeskorpe.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel tempurafisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek brettet i ovnen i 12-15 minutter, eller til fiskestykkene er gjennomvarme og gylne.  
Kutt agurkene i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Kutt reddikene i tynne skiver og kutt eplene i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål. Vend inn 1 ts sukker, og smak til med saft fra limen. 
Finhakk korianderen fra urtepakken og server korianderen og ponzusausen til retten.
Vel bekomme!