Kremet pasta med laks, erter og blomkål

Kremet pasta med laks, erter og blomkål

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
Penne
200 g
(Hvete)
Blomkål
½–1 stk
Gul løk
1 stk
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Erter
125 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt ruccola og revet parmesan ved servering.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet når pastaen er ferdigkokt, men ta vare på 1 dl av pastavannet. Vend litt olivenolje inn i pastaen.
Del blomkålen i buketter. Kok blomkålbukettene i ca. 4 minutter.
 Skrell og finhakk banansjalottløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek løken i 1-2 minutter, til den er blank. Tilsett crème fraîchen, pastavannet og grønnsaksbuljongen, og la det hele småkoke i 5 minutter. 
Skjær laksen i terninger. Ha laksen og ertene i sausen, og la det trekke i 3-5 minutter. Smak til med pepper.
Vend pastaen inn i sausen før servering. 
Vel bekomme!