Pastasalat med grønn pesto, Øykylling og Grana Padano

Pastasalat med grønn pesto, Øykylling og Grana Padano

4.32 (102)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fusilli tricolore
200 g
(Gluten, Selleri)
Spisspaprika
1 stk
Cherrytomater
250 g
Banansjalottløk
1 stk
Grønn pesto
1 glass
Tobladssalat
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Prinsessefilet av Øykylling
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland pestoen med litt rømme før du vender den inn med pastaen for en ekstra kremet pastasalat.

Tilbered pastaen etter anvisning på pakken. 
Rens spisspaprikaen og kutt den i grove biter. Kutt cherrytomatene i to. Skrell banansjalottløken og kutt den i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper underveis.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle og vend inn pestoen. Vend deretter inn tobladssalaten, grønnsakene fra punkt 2 og kyllingen. Riv Grana Padano-osten over salaten før servering.
Vel bekomme!