Burgere med pulled pork og coleslaw servert med ovnsbakte potetstaver

Burgere med pulled pork og coleslaw servert med ovnsbakte potetstaver

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Lupin
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Bakepotet
1 stk
Pulled pork
400 g
Hodekål
250 g
Laktosefri crème fraîche
150 g
(Melk)
Lime
1/2 stk
Rødt eple
1 stk
Glutenfrie hamburgerbrød
4 stk
(Lupin)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt glutenfri barbecuesaus i kjøttet før servering.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
 Skrell og kutt potetene i staver. Fordel potetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper. Stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetstavene er gjennomstekte. 
Ha kjøttet, inkludert kraften i en kjele, og varm det opp på middels varme. Bruk en stekespade til å dele hvert kjøttstykke i fire biter. La det småkoke under lokk i 5-10 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre, og la deretter kraften koke inn i kjøttet før servering. 
Riv hodekålen og eplet på et rivjern. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn crème fraîchen. Smak til med limesaft, 1 ts sukker, salt og pepper. 
Varm ønsket antall hamburgerbrød i ovnen i 3–4 minutter.
Pulled porken kan tilberedes på grillen i aluminiumsfolie og hamburgerbrødene kan varmes rett på grillen! Pakk kjøttet godt inn i 2-3 lag med aluminiumsfolie, slik at folien ikke rives opp og kraften renner ut.
Vel bekomme!