Panert torsk med ovnsbakte poteter, ratatouille og sitronbåter

Panert torsk med ovnsbakte poteter, ratatouille og sitronbåter

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Panert torsk
720 g
(Fisk, Hvete)
Småpoteter
600 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Squash
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Urtemiks
1 pakke
(Sulfitt)
Hakkede tomater
1 boks
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La ratatouillen koke enda lenger for fyldigere smak!

Sett stekeovnen på 240 grader. 
Fordel småpotetene utover i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 15–20 minutter, eller til potetene er gjennomstekte. 
Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Rens paprikaene og kutt dem og squashen i terninger.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 sammen med urtemiksen i ca. 5 minutter, til løken er blank og grønnsakene er gjennomstekte. Tilsett deretter de hakkede tomatene, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek fisken i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm. 
Kutt sitronen i båter og server sitronbåtene til retten. 
Vel bekomme!