Panert torsk med ovnsbakte poteter, ratatouille og sitronbåter
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Panert torsk
720 g
Småpoteter
600 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Squash
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Urtemiks
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La ratatouillen koke enda lenger for fyldigere smak!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene utover i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 15–20 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Rens paprikaene og kutt dem og squashen i terninger.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 sammen med urtemiksen i ca. 5 minutter, til løken er blank og grønnsakene er gjennomstekte. Tilsett deretter de hakkede tomatene, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek fisken i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Kutt sitronen i båter og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!