Pizza med squash, fennikel, kapers og mozzarella

Pizza med squash, fennikel, kapers og mozzarella

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Fersk pizzadeig
1 pakke
(Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
Pizzasaus
1 pakke
Squash
1 stk
Fennikel
1/2 stk
Kapers
1 glass
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Ruccola
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre pizzaene med ditt favorittkrydder! Kanskje litt chiliflakes eller oregano gjør susen.

Sett stekeovnen på 250 grader. Bruk gjerne varmluftfunksjonen om ovnen din har det. 
Elt deigen godt, slik at den blir mer elastisk og lettere å jobbe med. Kjevle ut pizzadeigen til den er på størrelse med et stekebrett. Ha litt hvetemel oppå og under deigen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
 Skyll squashen og kutt den i skiver. Kutt fennikelen i tynne skiver, gjerne med en mandolin eller en skarp kokkekniv. Fordel squash- og fennikelskivene utover et stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 8–10 minutter, til squashen er gyllen.
 Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen. Topp pizzaen med squash- og fennikelskivene, 2 ts kapers og mozzarellaen. Riv Grana Padano-osten over pizzaen til slutt. Stek pizzaen i ovnen i 10–12 minutter, eller til bunnen er gjennomstekt og osten er gyllen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og drypp over litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!