Marinert indrefilet av svin med maiskolber, potetsalat, kryddersmør og ovnsbakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Timian og bladpersille
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Lime
1 stk
Marinert indrefilet av svin
300 g
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Asparges
1 bunt
Hjertesalat
1 stk
Maiskolber
1 pakke
Kryddersmør
1 pakke
Potetsalat
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fint vær? Ha grønnsakene og kjøttet på grillen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell hvitløken og finhakk den, timianen og persillen. Bland hvitløken, urtene, 2 ss olje og saft fra limen sammen i en serveringsskål. Skjær indrefileten i skiver, og fordel urtemarinaden utover skivene. La kjøttet marinere i minimum 10 minutter.
Fjern de nederste 2 cm på hver asparges. Skrell rødløken og kutt den og tomaten i to. Kutt hjertesalaten i fire båter. Fordel tomaten og løken utover et stekebrett, og topp med litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i ca. 20 minutter. Ha hjertesalatbåtene på brettet de siste 4 minuttene av steketiden, og ha på aspargesene de siste 1-2 minuttene.
Kok maiskolbene i lettsaltet vann i 4-5 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
Server potetsalaten og kryddersmøret til retten.
Vel bekomme!