Ovnsbakt torsk med bearnéssaus, kokte poteter og stekt grønnkål med reddiker og eple

Ovnsbakt torsk med bearnéssaus, kokte poteter og stekt grønnkål med reddiker og eple

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Grønnkål
100 g
Reddiker
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt finhakket persille.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Riv av bladene på grønnkålen. Grovhakk grønnkålbladene, kutt reddikene i skiver, og kutt eplet i terninger.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek grønnkålen og reddikene i 2-3 minutter. Ha i epleterningene, krydre med litt salt, og stek videre i 1-2 minutter.
Vel bekomme!