Burgere med pulled pork og coleslaw servert med ovnsbakte søtpotetstaver

Burgere med pulled pork og coleslaw servert med ovnsbakte søtpotetstaver

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Søtpoteter
2 stk
Pulled pork
650 g
Barbecuesaus
75 g
(Fisk, Sennep, Bygg)
Hodekål
300 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødt eple
1 stk
Hamburgerbrød
4 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Tomater
2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til coleslawen med et par spiseskjeer majones for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell og kutt søtpotetene i staver. Fordel søtpotetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper. Stek brettet i ovnen i ca. 20 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte. 
Ha kjøttet, inkludert kraften i en kjele, og varm det opp på middels varme. Bruk en stekespade til å dele hvert kjøttstykke i fire deler. La kjøttet koke i kraften i 5-10 minutter under lokk, eller til det er gjennomvarmt. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre, og la kraften koke inn i kjøttet. Vend inn barbecuesausen før servering.   
Skrell gulroten. Riv hodekålen, gulroten og eplet på et rivjern. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn lettrømmen. Smak til med sitronsaft, 1 ts sukker, salt og pepper. 
Kutt tomatene i skiver. Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Tilbered pulled porken på grillen i aluminiumsfolie og legg burgerbrødene rett på grillen!
Vel bekomme!