Burgere med pulled pork og coleslaw servert med ovnsbakte søtpotetstaver
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Søtpoteter
2 stk
Pulled pork
650 g
Barbecuesaus
75 g
Hodekål
300 g
Lettrømme
150 g
Sitron
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødt eple
1 stk
Hamburgerbrød
4 stk
Tomater
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til coleslawen med et par spiseskjeer majones for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver. Fordel søtpotetstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper. Stek brettet i ovnen i ca. 20 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte.
Ha kjøttet, inkludert kraften i en kjele, og varm det opp på middels varme. Bruk en stekespade til å dele hvert kjøttstykke i fire deler. La kjøttet koke i kraften i 5-10 minutter under lokk, eller til det er gjennomvarmt. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre, og la kraften koke inn i kjøttet. Vend inn barbecuesausen før servering.
Skrell gulroten. Riv hodekålen, gulroten og eplet på et rivjern. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn lettrømmen. Smak til med sitronsaft, 1 ts sukker, salt og pepper.
Kutt tomatene i skiver. Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Tilbered pulled porken på grillen i aluminiumsfolie og legg burgerbrødene rett på grillen!
Vel bekomme!